LEO työnantajana

LEO Pharman vankkana perustana on pitkä tutkimus ja kehitystyö.

Toimintamme on lähtenyt liikkeelle apteekin pienessä alakerrassa Kööpenhaminassa ja tänä päivänä toimipisteitä on jo yli 60 maassa. Tämä huikea kasvu vuosien saatossa on luonut pienestä innovatiivisestä yrityksestä maailman johtavan yrityksen alallaan.

Haluamme varmistaa, että LEO Pharma säilyy jatkuvan kehittymisen ja kasvun avulla itsenäisenä ja kilpailukykyisenä lääkeyrityksenä. LEO haluaa vetää puoleensa ja pitää hyvin koulutettuja, motivoituneita ja tulosorientoituneita henkilöitä, jotka osallistuvat aktiivisesti LEO-konsernin kehittämiseen. Yhdessä terveen pääomapohjan kanssa tälläinen henkilökunta on LEO:n tärkein voimavara.

Suomessa LEO Pharmalla toimii noin 16 henkilön myynti- ja markkinointiorganisaatio. Hallinto, markkinointi ja myynnin tukitoiminnot työllistävät 10 henkilöä toimistollamme Vantaalla ja lääke-edustajamme liikkuvat omilla vastuualueillaan eri puolilla Suomea.   

Urapolku

LEO Pharma tukee henkilöstön itsensä kehittämistä ja jatkokoulutusta sekä kannustaa työntekijöitään urallaan eteenpäin. LEO Pharmassa työntekijällä on halutessaan mahdollisuus luoda kansainvälistä uraa mielenkiintoisten haasteiden parissa.

LEO Arvot

Arvomme heijastavat tapaa, jolla pyrimme parantamaan potilaiden elämänlaatua. Ne kuvastavat myös LEO ihmisten tapaa työskennellä yhteistyössä kunnioittaen, luottaen ja tukien toinen toistaan, luottamuksen arvoisesti, omistautuneesti ja ammatillisin työtavoin. Kannamme vastuuta ja saavutamme hyviä tuloksia. 

Rehellisyys

Me olemme vastuullinen yritys ja pidämme lupauksemme.

Me toimimme ja kommunikoimme avoimesti, rehellisesti ja luotettavasti.

Asiakaslähtöisyys

Parannamme ihmisten elämänlaatua kilpailukykyisillä tuotteilla ja palveluilla.

Me ymmärrämme asiakkaitamme, sitoudumme kumppanuuteen ja vuoropuheluun.

Innovaatiot

Meillä kaikilla on vastuu vallitsevan tilan kehittämisestä ja haastamisesta.

Me jaamme ja viemme käytäntöön ideoitamme ja opimme epäonnistumisista.

Intohimo

Me tulemme olemaan parhaita. Me välitämme ihmisistä ja olemme ylpeitä työstämme.

Pyrimme tukemaan ja innostamaan muita pyrkimyksissämme muutosten tekemiseen.

Sopeutumiskyky

Pysymme ketteränä dynaamisessa maailmassa tavoittelemalla joustavia ja kustannustehokkaita ratkaisuja.

Tartumme uusiin mahdollisuuksiin niiden ilmaantuessa.