Potilasjärjestöt

LEO Pharma on sitoutunut auttamaan ihmisiä saavuttamaan terveen ihon. Se on missiomme ja siksi haluamme olla aktiivisesti auttamassa ihmisiä kohtaamaan ihosairautensa ja oireensa.

Olemme jo pitkään tukeneet potilasjärjestöjä painopistealueillamme. Yhteistyömme perustuu molemminpuoliseen kunnioitukseen, varmistaen että kaikkien yhteistyökumppanien näkemykset ja päätökset ovat samanarvoisia.

Sitoutumisemme potilasjärjestöjen tukemiseen perustuu kolmeen periaatteeseen:

 

  1. LEO Pharma tunnustaa potilasjärjestöjen tärkeän roolin potilaiden keskuudessa, kuten sairauden ymmärtämisessä ja hoidon tukemisessa. Potilasjärjestöt antavat toivoa sairauden kanssa eläville ihmisille. Tukemme potilasjärjestöille osaltaan mahdollistaa tämän vertaistuen.
     
  2. LEO Pharma huomioi potilasjärjestöjen keskeisen aseman yhteiskunnassa tiedonvälittäjänä tuoden esille millaista on elää sairauden kanssa. Tuemme potilaita sitoutumalla toimiin, jotka lisäävät yleistä tietoisuutta sairaudesta ja sen aiheuttamista haasteista.
     
  3. LEO Pharma vahvistaa potilasjärjestöjen asemaa potilaiden asianajajana. Kannustamme potilasjärjestöjä tuomaan potilaiden äänen kuuluviin.

LEO Pharma noudattaa kansallista lainsäädäntöä ja säännöksiä sekä Lääketeollisuus Ry:n  Eettisiä ohjeita yhteistyössään potilasjärjestöjen kanssa.

Tarkempi raportti yhteistyöstä löytyy täältä
 

Tällä sivustolla kerromme LEO Pharma Oy:n yhteistyöstä potilasjärjestöjen kanssa Suomessa. Toiminnastamme maailmanlaajuisesti, löydät tietoa kansainvälisiltä sivuiltamme